ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ

У суботу,  27. 2. 2021. године у нашој школи одржаће се општинско такмичење из физике. Такмичење почиње у  10 часова  и  трaje 120 минута.

 

Како би се на време обавиле све потребне припреме, учесници би требало да стигну најкасније до 9:30 часова. Скуп је у школском дворишту. Ученици морају понети потписану изјаву о сагласности родитеља/старатеља.  

 

Молимо све учеснике да поштују мере безбедности које подразумевају : одржавање физичке дистанце (удаљеност најмање 1,5 метар), ношење маске све време од уласка у школску зграду до њеног напуштања и хигијену руку (дезинфекција руку на уласку у школу). Након завршеног такмичења ученици се не задржавају у просторијама школе и школском дворишту.

 

Чланови комсије за преглед тестова треба да су у школи  у 12 часова.

 

Резултатe такмичења ћемо поставити на сајт школе, а право на жалбу имају ученици који поднесу захтев сат времена након објављивања резултата, доласком у школу или телефонским позивом на број 023/ 891-003.

 

Иначе, наша школа је од 2015/2016. школске године, за општину Зрењанин, домаћин општинског и окружног  нивоа  такмичења из физике, за основне школе.

 

Свим ученицима желимо успешан такмичарски период !